loading

Zdrav duh in telo

Zdrav duh in telo

Spa v hotelu prikazuje nesmrtni lak, ki je inteligenten za dvorec High Point, dom čokoladnega vodje OWNERJA in njegove boljše polovice Catherine. Od prebarvanih steklenih oken do osupljivih pogledov na hotelsko ime vrhunskih vrtcev na terasi je Spa odlična varna hiša za večino naših obiskovalcev. Doživite neposredno najboljše v okusnosti in upravljanju.

Smo največja veriga dnevnih zdravilišč v ZDA. Na voljo smo na več kot 65 območjih, na več kot 19 mestnih območjih v ZDA. Dosledno oživljamo več kot 1500 obiskovalcev. V omejenem obsegu 8 let je naša podoba postala sinonim za dobro počutje in salonske storitve svetovnih meril. Naša skupina mojstrov za pomlajevanje ponuja spremenjene ureditve za dobro počutje glede na potrebe vsake osebe.

Facilis petentium expetenda an duo, ut pro prima homero albucius, illum electram an cum. Pri autem graeco mucius.

Alber Camus

Naše edinstvene kopalne kadi so namenjene sprostitvi in razbremenitvi telesa s toplo vodo, izvirskimi kanali, drgnjenjem muh in senčenjem. Vse hidroterapevtske storitve so privoščljivi dodatki in jih je treba izkoristiti z enim dodatnim tretmajem ali postopkom.

Tako kot tropsko in posvečeno drevo, po katerem je dobilo ime, tudi “ime spa” obiskovalcem ponuja zatočišče za čute – kraj za telesno, duševno in globinsko polnjenje.

Pomirite, navlažite in odkrijte sijočo kožo z našimi nenavadno načrtovanimi postopki za telo, vključno z izpiranjem, čiščenjem, zavijanjem in nego hrbta. Da bi preprečili vpliv na sveže obrito kožo, se ob prihodu zdravljenja s pilingom ni priporočljivo obriti.

Danes počnemo le to in naša osredotočenost na zagotavljanje najboljše udeležbe z najboljšimi izdelki in zdravili za zdravilišča je bolj utemeljena kot kadar koli v zadnjem času.Smo najhitreje razvijajoče se zdravilišče na svetu in s tem prihaja izredna obveznost zagotavljanja, da našim obiskovalcem, našim skupinam in lastnikom naših obratov ponujamo najboljše. Zahvaljujemo se vam, da ste se vključili v pustolovščino ‘Name of spa’, in vas lepo pozdravljamo v družini ‘Name of spa’!

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.